Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Hendricks 0,7l Gin [44%]
Hendricks 0,7l Gin [44%]
15 790 Ft

Hendricks 0,7l Gin [44%]

A Hendricks gin egy különlege gin, melynek elkészítéséhez 11 kiváló gyógynövényt alkalmaztak.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
Űrtartalom
Termék változatok
15 790 Ft
Unit price: 22 557 Ft/L
Details
A Hendrick’s gint egy 19. századi lepárlóban állítják elő, melyet a William Grant & Sons-tól vettek át a készítők az 1960-as években.

A Hendricks gin egy különlege gin, melynek tökéletességét az elkészítéséhez alkalmazott 11 kiváló gyógynövény tökéletes szinfóniája adja. Ez a kamilla, a bodzavirág, a boróka, a citromhéj, a narancshéj, a kömény, a koriander, a jávai bors, az orvosi angyalgyökér, a cickafark gyökér és az írisz gyökér.

A gyógynövényeket a lepárlóüstben 98 %-os tisztaságú természetes gabonaszesszel keverik a lepárlás előtti napon, és hagyják az alapanyagokat ázni, míg maga a lepárlási folyamat megkezdődik. Az „áztatási órák” pontosan meghatározottak annak érdekében, hogy minden egyes korty Hendrick’s összetevőiből ugyanazt az ízt varázsolhassák elő. Amikor a lepárlási folyamat véget ér, és ellenőrzik a minőséget és konzisztenciát, a rózsa és uborkaesszencia végső párlatának hozzáadása következik.

Ízében a rózsaszirmok és uborkaesszencia fokozza a klasszikus borókás- és citrusos jegyeket, melyek virágos aromával egészülnek ki.


Info
Űrtartalom
0.7
Típus
Gin
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
44%
Termék változatok
Original
Article No.
product_949
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products