Megnyitottunk! 2024.02.01.-től Érd Fürdő utca 1.-ben megnyílt az üzletünk.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 1-5 nap

Stolichnaya Elit Night vodka 1,75l LED világítással [40%]
Stolichnaya Elit Night vodka 1,75l LED világítással [40%]
39 950 Ft 
32 490 Ft

Stolichnaya Elit Night vodka 1,75l LED világítással [40%]

A Stolichnaya Elit vodka 1,75 literes kiszerelésének a legfőbb vonzereje az exkluzivitása és a kiváló minősége. Ez a vodka a Stolichnaya márka prémium kategóriájába tartozik, amely híres a kitűnő ízéről és a tökéletesen tiszta karakteréről.

A Stolichnaya Elit vodka rendkívül gondosan készül, hogy minden egyes korty igazi élményt nyújtson. A felhasznált összetevők és a gyártási folyamat minden szakasza kiemelkedő figyelmet kap, ezáltal tökéletesen megőrzik az orosz vodka hagyományait és az eredeti recepteket.

Ez a vodka búzából készül, amely egyedülállóan lágy ízt és karaktert kölcsönöz neki. A Stolichnaya Elit különleges technológiával készül, amely többszörös lepárlás és szén szűrés révén garantálja a maximálisan tiszta és sima ízt. A kényeztetően selymes textúra és az enyhén édes jegyek még inkább fokozzák a különleges élményt.

Ez a 1,75 literes palack egy igazi kincs, amely kiváló választás bármilyen ünnepi alkalomra vagy speciális eseményre. A Stolichnaya Elit vodka nem csak a minősége miatt kiemelkedő, hanem a tiszta üvegalap és a letisztult design is lenyűgözően elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Válassza a Stolichnaya Elit vodkát, ha valódi ínyenc vagy, és élvezni szeretnéd minden kortyának a tökéletes harmóniáját és a simaságát. Ezzel a vodkával magasra tettétek a lécet, és garantáltan feledhetetlen élményt nyújtasz minden vendégednek.
--
Szállítási idő 2 nap
In stock
Űrtartalom
Termék változatok
19
39 950 Ft 
32 490 Ft
Unit price: 18 566 Ft/L
Begin: 02/03/2024   End: 31/03/2024
Discount: 19
Saving 7 460 Ft
Details
A Stolichnaya Elit vodka egy exkluzív minőségű szeszes ital, mely a világ egyik legismertebb és legjobban elismert vodkája. A Stolichnaya márkanév is önmagában garancia a minőségre és az egyedülálló ízélményre.

Ez az elegáns üvegbe palackolt vodka 1,75 literes kiszerelésben kapható, ami egy tökéletes választás minden olyan alkalmakra, ahol különleges és exkluzív italra van szükség. A Stolichnaya Elit leginkább azoknak ajánlott, akik elvárják a magas minőséget és a kifinomult ízeket.

A Stolichnaya Elit egyik legmegkülönböztetőbb jellemzője az úgynevezett "freeze filtration" technológia, amit a vodka előállítása során alkalmaznak. Ez a folyamat révén sikerül eltávolítani mindenfajta szennyeződést és szilárd részecskét az italból, ami garantálja a kifogástalan tisztaságot és az egyenletes ízvilágot.

Ez a prémium vodka kizárólag a legjobb minőségű búzát és kristálytiszta forrásvizet tartalmazza, melyek a Stolichnaya hosszú hagyományainak és tapasztalatának eredményei. A búzának hála a vodka kiegyensúlyozott és sima ízt kap, míg a forrásvíz kiválóan támogatja az ital finom, kristálytiszta jellegét.

Az ízélmény tekintetében a Stolichnaya Elit rendkívül lágy és kellemesen krémes, ami a tökéletes egyensúlynak és a tisztaságnak a köszönhető. Az italban finom gyümölcsös jegyeket lehet felfedezni, melyeket a lepárlási folyamat gondos művészete eredményez. A Stolichnaya Elit jellegzetes tónusai hosszan megmaradnak a szájban, így az igazi vodka-élvezetben lehet részünk.

Ez a 1,75 literes palack egy valódi kincs, amelyet érdemes széles körben felhasználni. Kiválóan alkalmas koktélok, long drinkek vagy akár tiszta formában fogyasztva is. A Stolichnaya Elit vodka igazi márkanév és státuszszimbólum, amely maradandó élményt nyújt minden vodkaszerető számára.

Összességében a Stolichnaya Elit vodka egy páratlan minőségű és ízvilágú ital, amely a legjobbak között található a piacon. Az exkluzív üvegpalackban rejtőző 1,75 liter garantáltan lenyűgözővé és elegánssá teszi bármelyik alkalomot. Merüljön el a Stolichnaya Elit világában, és élvezze az igazi vodka élvezetét!
Info
Űrtartalom
1.75
Típus
Vodka
Származási hely
Lettország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Elit Night
Article No.
product_1284
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products