Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Stolichnaya vodka 1l [40%]
Stolichnaya vodka 1l [40%]
8 650 Ft 
7 190 Ft

Stolichnaya vodka 1l [40%]

A Stolichnaya vodka 1 literes kivitelét egy igazi minőségi terméknek tekinthetjük, mely a világhírű Stolichnaya márka egyik büszkesége. Ez az orosz vodka kristálytiszta, pazarul finomított gabona- vagy burgonyaalkoholból készül, melyre jellemző a puhaság és a könnyedség.

A Stolichnaya vodka hagyományosan kétszeresen desztillálódik és négyszeresen szűrődik, hogy a legmagasabb minőségi szintet érje el. Ez azt eredményezi, hogy a vodka rendkívül sima és kellemesen lágy ízzel rendelkezik. Ez a tiszta és tökéletesen kiegyensúlyozott karakter teszi igazán kivételessé ezt a terméket.

A Stolichnaya vodka kiemelkedően jól használható különböző koktélok elkészítéséhez, de önmagában is méltán népszerű. A 40%-os alkoholtartalom tökéletes egyensúlyban van az ízesítésekkel, így garantáltan élvezetes italélményt nyújt.

Ezen felül, a termék elegáns üvegcsomagolása igazán stílusos, ami még inkább hozzájárul a Stolichnaya vodka előkelő megjelenéséhez. Az úgynevezett domborított címke további exkluzivitást ad a terméknek.

Összességében elmondható, hogy a Stolichnaya vodka 1 literes kiszerelése a minőségi és ízletes vodka kedvelői számára kitűnő választás. Legyen szó szórakozásról, kikapcsolódásról, vagy éppen egyedi koktélok készítéséről, ez a termék mindenképpen megfelelő választás.
-
Szállítási idő 2-5 nap
Available for order
Űrtartalom
Termék változatok
17
8 650 Ft 
7 190 Ft
Unit price: 7 190 Ft/L
Begin: 01/07/2024   End: 31/07/2024
Discount: 17
Saving 1 460 Ft
Details
A Stolichnaya vodka egy híres és nagy nevű orosz vodka márka, melynek hagyománya a 20. század elejéig nyúlik vissza. Ez a prémium minőségű vodka a Stolichnaya Distillery vállalat által készül, amely Oroszországban található.

A Stolichnaya vodka kiemelkedik a többi vodkától a különleges élénk és tiszta íze miatt. A lepárlás folyamán a legmagasabb minőségű alapanyagokat, leginkább a búzát vagy a rozst használják fel. Ez a választás révén biztosítja a vodka kivételes minőségét és a finom textúrát.

A Stolichnaya vodka 1 literes kiszerelésben kapható, amely elég mennyiség ahhoz, hogy a fogyasztókban kiváltson egy valódi vodka élményt. Ez a méret lehetővé teszi, hogy készítsünk belőle tökéletes koktélokat vagy akár önállóan is élvezhessük a tökéletes minőségét.

Már az első pillanattól kezdve érezhető a friss levegő, amikor a kupakot levéve kiáramlik a vodka aromája. Illata finom citromos jegyekkel és enyhén édeskés árnyalattal kecsegtet. A Stolichnaya vodka azonban nem csak az illata miatt lenyűgöző, hanem az íze miatt is.

Azonnal érezhető a lenyűgözően puha és tiszta íz a szájban. A finom, kissé búzaszerű utóíz nagyon sima és kellemes. Ez az ízvilág miatt a Stolichnaya vodka tökéletes választás lehet mindazoknak, akik a vodka finom íze mellett a prémium minőséget is keresik.

A Stolichnaya vodkát jéggel tökéletesen lehet fogyasztani, de ideális alapanyag a legkülönfélébb koktélokhoz is. A koktélkészítés során a Stolichnaya vodka textúrája és íze harmonikusan keveredik más italokkal és összetevőkkel, így egyedülálló és lenyűgöző koktélt készíthetünk.

Aki igazán kifinomult ízeket kedvel, a Stolichnaya vodka 1 literes kiszerelése minden igényt kielégít. A méret lehetővé teszi, hogy a fogyasztók a kedvenc koktéljukat otthon is elkészíthessék, vagy egy jó társaságban élvezhessék a finomított, prémium minőségű vodkát.

A Stolichnaya vodka minden egyes kortyban megmutatja, hogy mi teszi az orosz vodka olyan népszerűvé a világban. Kiváló minőségét, tisztaságát és kifinomult ízét figyelembe véve, nem meglepő, hogy a Stolichnaya vodka a választás az igényes vodkafogyasztók számára.
Info
Űrtartalom
1
Típus
Vodka
Származási hely
Lettország
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Original
Article No.
product_1285
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products