Viszonteladókat is kiszolgálunk! Személyesen is vásárolhat az üzletünkben, címünk Érd Fürdő utca 1.

+36 20 263 5143,  Szállítási idő 2-5 nap

Johnnie Walker Red Label 0,05l Blended Skót Whisky [40%]
Johnnie Walker Red Label 0,05l Blended Skót Whisky [40%]
990 Ft

Johnnie Walker Red Label 0,05l Blended Skót Whisky [40%]

A Johnnie Walker Red Label a világ legkelendőbb skót whiskyje, mintegy 35 házasítatlan maláta- és gabonawhisky elegyítésével készül.
--
Szállítási idő 1 nap
In stock
Űrtartalom
Termék változatok
990 Ft
Unit price: 19 800 Ft/L
Details
A világ legkelendőbb skót whiskyje mintegy 35 házasítatlan maláta- és gabonawhisky elegyítésével készül, amelyek között Skócia legkedveltebb whiskyjei a Cardhu, a Caol Ila, a Cameronbridge és a Teaninich is szerepel. Friss és fűszeres, élénk almás és citrusos gyümölcsösséggel, fahéjjal és borssal, ami melengetően füstös utóízzel cseng le. Tökéletes highballként otthon fogyasztva, magas, jéggel töltött pohárból, limonádéval, gyömbérsörrel vagy választása szerinti itallal keverve.

Johnnie Walker – A 200 éves történet
A fiatal John Walker az apja halála után eladta a családi birtokot, és egy élelmiszerüzletet nyitott Kilmarnockban. Teával és fűszerekkel kezdett kereskedni. A különleges ízek felhasználásához magas fokú hozzáértésre és szakértelemre volt szükség. John a szakértelmét idővel kevert whiskyk előállítására használta fel, melyeket konzisztens, magas minőségűnek ismertek meg az emberek. Hamar hírnevet szerzett, mivel az általa készített, minőségi whisky ellentétje volt a nyersebb, változó minőségű terméknek, melyekhez akkoriban a fogyasztók hozzászoktak.
A márka népszerű volt, de Walker halála után fia, Alexander ’Alec’ Walker vezette be a márka ikonikus, négyzet alakú üvegét 1860-ban. A négyzet alaknak köszönhetően több üveg fért el ugyanannyi helyen, és kevesebb üveg tört el a szállítás során. A másik meghatározó Johnnie Walker márkaelem a címke, mely szintén 1860 óta 24 fokban dőlten kerül a palackra – így nagyobb szöveg fér rá, és ezáltal jobban is látható.
1909-ben egy arculatváltás során került bevezetésre a ma is használt Sétáló Ember, amely Tom Browne alkotása.
Info
Űrtartalom
0.05
Típus
Blended Skót Whisky
Származási hely
Skócia
Alkoholtartalom
40%
Termék változatok
Red Label
Article No.
product_567
Opinions
Be the first to review this product!
Additional products